Amendă de 20.000 DE LEI primită de un sibian. A făcut ceva, lângă casă, care pare firesc pentru mulţi români

Postat la 02 noiembrie 2023 393 afişări

Amendă de 20.000 DE LEI primită de un sibian. A făcut ceva, lângă casă, care pare firesc pentru mulţi români

Un sibian care a tăiat teiul din apropierea curţii lui, aflat pe spaţiul public, a primit o amendă de 20.000 de lei.

Bărbatul a declarat că era deranjat de frunzele care ajungeau pe proprietatea lui toamna, potrivit publicaţiei Turnul Sfatului.

A încercat să ascundă urmele „crimei”

Teiul, aflat pe Calea Poplăcii din municipiul Sibiu, a fost doborât cu toporul. După ce l-a pus la pământ, bărbatul a transportat copacul în curte, pentru a scunde urmele. Mai mult, a acoperit ciotul rămas cu vopsea de culoare roşie.

Poliţia Locală şi-a dat seama cine a tăiat teiul deoarece vopseaua de pe ciot este aceeaşi ca cea de pe gardul bărbatului. Autorităţile au fost sesizate de incident de un cetăţean prin intermediul aplicaţiei Sibiu City App.

„În urma unei sesizări primite prin intermediul aplicaţiei Sibiu City App cu privire la tăierea ilegală a unui arbore de pe Calea Poplăcii nr. 25, Poliţia Locală şi Serviciul Public de Administrare a Parcurilor şi Zonelor Verzi au verificat situaţia în teren, având în vedere că nu s-a emis aviz de tăiere pentru acest arbore situat pe domeniul public. La adresa menţionată s-a identificat ciotul unui tei matur, cu diametrul trunchiului de 40 de cm. Tăierea acestuia a fost făcută recent şi manual, cel mai probabil cu ajutorul unui topor. Mai mult, ciotul era acoperit cu vopsea roşie”, au explicat pentru cititorii Turnul Sfatului reprezentanţii Primăriei Sibiu.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
casa,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.