Alro a înregistrat anul trecut cele mai bune rezultate financiare din ultimul deceniu

Postat la 12 februarie 2018 59 afişări

Producătorul de aluminiu Alro (ALR) a înregistrat în 2017 un profit net preliminar de 318 de milioane de lei, în creştere faţă de anul 2016 când a obţinut 67 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a companiei s-a situat la 2,47 miliarde de lei, comparativ cu 2,13 miliarde de lei în anul precedent.

Alro a înregistrat anul trecut cele mai bune rezultate financiare din ultimul deceniu

„Rezultatele financiare înregistrate de Alro în 2017 sunt cele mai bune din ultimii zece ani, de la primele semne care prevesteau în 2008 începutul crizei în industria aluminiului. Datorită strategiei noastre pe termen lung de integrare pe verticală, am reuşit să monitorizăm şi să reducem impactul costurilor de producţie în rezultatul final şi să ne extindem portofoliul de clienţi şi prin pătrunderea pe pieţe foarte sofisticate, cum sunt cele din industria aeronautică şi auto, direcţie strategica ce rămâne un obiectiv principal pentru activitatea noastră ” a declarat, într-un comunicat, Marian Năstase, preşedintele Consiliului de Administraţie al Alro.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.