Al doilea magazin IKEA în Bucureşti. Compania a cumpărat terenul săptămâna trecută

Autor: Dorin Oancea Postat la 15 iunie 2015 689 afişări

IKEA România a cumpărat la sfârşitul săptămânii trecute terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin IKEA din România. Terenul are o suprafaţă de aproximativ 13 hectare şi este situat în Bucureşti, Sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, nr. 57. Valoarea achiziţiei este confidenţială, potrivit contractului încheiat vineri, 12 iunie.

Al doilea magazin IKEA în Bucureşti. Compania a cumpărat terenul săptămâna trecută

Aşa cum am mai spus, în mai multe oraşe mari din România există potenţial ridicat pentru a deschide magazine IKEA. În acelaşi timp, magazinul existent în Bucureşti primeşte în prezent un număr foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori percepţia lor asupra experienţei din timpul cumpărăturilor sau este prea departe de unii locuitori din Bucureşti, care aleg să nu ne mai viziteze din acest motiv. De aceea, am decis să deschidem al doilea magazin tot în Bucureşti, într-o zonă care oferă acces mai larg către reţeaua de transport în comun bucureştenilor din zonele mai îndepărtate", a declarat Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA România..

Oficialul companiei spune că găsirea celui mai potrivit teren în alte localităţi rămâne pe lista de priorităţi. "Pentru locuitorii din ţară, până la deschiderea unor noi magazine, am pus la dispoziţie încă din vara anului trecut noul serviciu IKEA Comenzi Online, prin care pot comanda pe website-ul nostru produse IKEA, care le vor fi livrate acasă în termen de doar câteva zile”, a adăugat Retail Manager-ul IKEA România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/al-doilea-magazin-ikea-in-bucuresti-compania-a-cumparat-terenul-saptamana-trecuta-14454215
14454215
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.