Al cincilea Metro Punct din România, la Piteşti

Autor: Ioana Mihai Postat la 06 decembrie 2011 32 afişări

Reţeaua Metro Cash & Carry România inaugurează al cincilea magazin Metro Punct din România, la Piteşti. Noul magazin, ca şi celelalte din reţea, se adresează micilor întreprinzători locali şi are o suprafaţă de 2.100 metri pătraţi, pe care sunt expuse peste 4.000 de articole alimentare şi nealimentare.

Decizia de a mai deschide un magazin Metro la Piteşti s-a fundamentat tocmai pe nevoile de afaceri exprimate de clienţii companiei, din zonă. Magazinul va oferi o gamă de servicii şi produse sub marcă proprie (Aro, Fine Food, Fine Dreaming), disponibile şi în celelalte magazine operate de comerciantul german.

"Pe baza discuţiilor deschise purtate cu actualii clienţi, precum şi privind harta magazinelor cash & carry din zonă, am observat oportunitatea de a deschide încă un magazin la Piteşti. Noul spaţiu are avantajul unei accesibilităţi sporite pentru clienţii din partea de nord a judeţului (Mioveni, Curtea de Argeş, Câmpulung), precum şi dinspre Râmnicu Vâlcea, aceştia nemaifiind nevoiţi să traverseze Piteştiul ca să ajungă până la Bradu", a declarat Dusan Wilms, director general Metro Cash & Carry România.

Metro Cash & Carry România a deschis primul magazin în România în luna octombrie a anului 1996, în Bucureşti. Astăzi, reţeaua numără 31 de magazine în 23 de oraşe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Metro Punct,
Piteşti,
magazin
/actualitate/al-cincilea-metro-punct-din-romania-la-pitesti-9032844
9032844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.