Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, dar şi pe DN39, de la Costineşti până la Agigea

Autor: Cătălin Legănel Postat la 21 august 2015 82 afişări

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, vineri, la intrarea pe Autostrada Soarelui, dinspre centura Constanţei, dar şi pe DN39 Mangalia - Constanţa, pe sensul de mers către A2, din zona staţiunii Costineşti până la Agigea, poliţiştii recomandându-le şoferilor să circule prudent.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia pe A2 Constanţa - Bucureşti se desfăşoară îngreunat la intrarea pe autostradă, dinspre centura Constanţei, cu viteză de aproximativ 50-60 de kilometri la oră.

”Este posibil ca în orele următoare să apară probleme de fluenţă la staţia de taxare de la Feteşti, întrucât mulţi şoferi preferă, încă, să plătească taxa de pod la singurele ghişee destinate achitării pe loc a tarifului. Pentru a nu se forma coloane de autovehicule, le reamintim şoferilor că prin staţia de taxare se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24.00 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate ori prin SMS, la numărul 7577”, se precizează într-un comunicat al Infotrafic.

Pentru a nu fi înregistrate incidente în trafic, şoferii care se deplasează pe Autostrada Soarelui sunt sfătuiţi să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să respecte limitele legale de viteză, să folosească luminile de întâlnire, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii, să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă.

De asemenea, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate şi pe DN 39 Mangalia - Constanţa, formându-se coloane de maşini din zona staţiunii Costineşti, pe sensul de mers către Constanţa, inclusiv în zona staţiunilor Eforie Sud şi Eforie Nord, până la Agigea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TRAFIC,
AGLOMERAŢIE,
A2
/actualitate/aglomeratie-pe-autostrada-soarelui-dar-si-pe-dn39-de-la-costinesti-pana-la-agigea-14683935
14683935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.