Affidea achiziţionează centrele de diagnostic Hiperdia

Autor: Georgiana Călin Postat la 26 octombrie 2016 385 afişări

Affidea achiziţionează centrele de diagnostic Hiperdia

Affidea, principalul furnizor de imagistică medicală de înaltă performanţă şi tratament al cancerului din Europa, achiziţionează Hiperdia, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă din România.  

Referitor la acest acord, Dimitris Moulavasilis, CEO al Grupului Affidea, a declarat: „Alăturarea Hiperdia la reţeaua Affidea reprezintă o dovadă a angajamentului nostru pe termen lung de a extinde serviciile medicale de excelenţă în beneficiul pacienţilor din România. Avem un respect deosebit pentru calitatea serviciilor medicale şi excelenţa operaţională din cadrul Hiperdia. Acestea sunt valorile care ne aduc împreună şi sunt încrezător că alăturarea Hiperdia ne va întări mai departe poziţia de lider European în servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă”.

Dr. Octavian Lebovici, CEO al Hiperdia a precizat: „Încă de la înfiintare, în urmă cu aproape 20 de ani, obiectivul principal al Hiperdia a fost acela de a oferi servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă de calitate pentru a veni în întâmpinarea medicilor şi pacienţilor noştri în stabilirea unui diagnostic complet şi corect. Selectarea unui nou partener pentru Hiperdia a fost o decizie pe care am analizat-o cu atenţie şi suntem convinşi că Affidea reprezintă cea mai bună alegere. Această tranzacţie reprezintă garanţia că tot ceea ce am făcut până acum în România este apreciat şi validat la cel mai înalt nivel de unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale din Europa.” 

Hiperdia, înfiinţată în anul 1997, oferă servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă, analize de laborator şi consultaţii clinice în cele 23 de centre medicale ce îşi desfăşoară activitatea în 12 judeţe din România. Pe de altă parte, Affidea este prezentă pe piaţa serviciilor medicale de 14 ani, deţine 17 centre medicale şi oferă pacienţilor o gamă largă de servicii de imagistică medicală, medicină nucleară, alături de analize de laborator şi consultaţii clinice. Compania este şi cel mai mare investitor şi operator în cadrul Parteneriatelor-Public-Private (PPP) în domeniul sănătăţii din Europa, unde furnizează servicii de imagistică medicală, medicină nucleară, tratament al cancerului  şi analize de laborator în cele peste 175 de centre proprii din 14 ţări.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.