Ziarul Financiar acorda abonatilor o bursa EMBA de 35.000 de euro

Postat la 05 octombrie 2009 39 afişări

Pana la 18 octombrie 2009, Ziarul Financiar le ofera abonatilor fideli sansa de a obtine o bursa integrala EMBA in valoare de 35.000 de euro la Executive Academy of Vienna University of Economics and Business (WU Executive Academy).

Acest program este unul dintre cele mai prestigioase la nivel international si cotat drept cel mai bun EMBA din tara, ca si nivel al calitatii oferite. Mai mult, conform TOP MBA editat anul acesta de Ziarul Financiar, absolventii romani ai programului EMBA al WU Executive Academy sunt printre cei mai bine remunerati executivi din tara, detinand pozitii de conducere in care media castigurilor depaseste 3.400 de euro lunar.

De asemenea, in acest an, WU Executive Academy va acorda pe baza de concurs, pana la 20 de burse de studiu partiale, in valoare de 15.000 de euro.

De la lansarea sa in Romania, in urma cu trei ani, peste 60 de antreprenori, directori executivi si manageri de top ai companiilor locale si multinationale au absolvit cursurile de MBA ale WU Executive Academy. Participantii la editiile anterioare au provenit in principal din domeniul financiar-bancar, FMGC, consultanta, si IT&C. Media de varsta s-a situat in jurul a 35 de ani, iar majoritatea cursantilor aveau peste 10 ani de experienta in munca.

Urmatorul program MBA al WU Executive Academy va incepe in luna decembrie a acestui an si are o durata de 14 luni. Cursurile sunt sustinute in limba engleza numai de profesori straini, membri ai unor prestigioase universitati precum Harvard, Thunderbird sau Leeds. Programul se axeaza pe partea practica a unei afaceri, punand accent pe situatia economica actuala si pe o serie de studii de caz. Munca in echipa este, de asemenea, una din componentele esentiale ale MBA-ului.

Cursurile se desfasoară part-time (o data pe luna, de joi pana duminica), astfel incat sa nu afecteze programul de munca al managerilor. Programul se desfasoară la Bucuresti, dar sunt incluse si doua sesiuni de cursuri in SUA si in Austria. Diploma de absolvire este acordata de catre Universitatea Economica si de Afaceri din Viena (Vienna University of Economics and Business - WU Wien).

Pentru a putea aplica la bursa EMBA, solicitantii trebuie sa fie abonati ai Ziarul Financiar (sa aiba un abonament pe 12 luni, valid in perioada 14 septembrie - 18 octombrie 2009 sau sa se aboneze pe 12 luni pana la 18 octombrie).

Dosarul aplicantilor trebuie sa contina doua scrisori de recomandare, o scrisoare de motivare, o aplicatie standardizata, CV-ul solicitantului in limba engleza - care sa ateste experienta manageriala de minimum cinci ani, diploma de licenta care atesta absolvirea unei institutii de invatamant superior, o fotografie si o copie a pasaportului a celui care solicita bursa. Aplicatiile trebuie trimise la Elena Munteanu, PR&Events Executive Ziarul Financiar, la adresa elena.munteanu@mpg.ro. Detaliile complete privind pasii procesului de aplicatie la bursa EMBA sunt disponibile pe site-ul www.zf.ro/bursaEMBA.

Castigatorul bursei va fi desemnat in urma evaluarii aplicatiilor de catre o comisie de specialitate, formata din reprezentanti ai Ziarul Financiar si ai Executive Academy of Vienna University of Economics and Business. Dupa evaluare, o lista scurta de cinci candidati va fi invitata sa sustina un interviu cu membrii comisiei, in urma caruia se va desemna castigatorul si va fi anuntat in Ziarul Financiar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marketing,
Ziarul Financiar,
EMBA
/actualitate/afaceri/ziarul-financiar-acorda-abonatilor-o-bursa-emba-de-35-000-de-euro-4961603
4961603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.