Wirtek deschide cel de-al 3-lea birou în România

Autor: Georgiana Călin Postat la 19 octombrie 2017 235 afişări

Wirtek este o companie listată la bursa NASDAQ Copenhaga şi desprinsă din Nokia în 2001, care, cu ocazia împlinirii a 11 ani de la deschiderea primului sau birou la Cluj-Napoca, anunţă deschiderea celui de-al 3-lea birou în România, în Bucureşti, continuând astfel expansiunea şi parteneriatele de succes stabilite în aceşti ani.

Wirtek deschide cel de-al 3-lea birou în România

Compania Wirtek, anunţă extinderea sa în România prin deschiderea celui de-al 3-lea birou al său la Bucureşti, primul fiind deschis acum 11 ani în Cluj-Napoca, iar al 2-lea tot în Cluj-Napoca acum 3 ani. Birourile din România sunt puncte cheie pentru tehnologii Micrososft iar cel din  Bucureşti va oferi şi un centru de excelenţă în progress OpenEdge software.

 „Wirtek este o companie unde accentul se pune pe oameni şi pe lucrul în echipă; suntem bucuroşi să anunţăm că suntem în continuă creştere şi dezvoltare. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără Vikingii noştri curajoşi şi dornici de a învăţa ceva nou în fiecare zi”, declara Emmett King, General Manager, Wirtek Romania.

„Wirtek işi extinde continuu spectrul larg al competenţelor de bază, asigurându-se că toţi cei ce formează echipa Wirtek sunt pricepuţi şi îşi certifică abilităţile în cele mai importante tehnologii. Astfel au reuşit să construiască o bază solidă de competenţe, permiţându-le să dezvolte soluţii de software şi de testare hardware care necesită un nivel ridicat al expertizei tehnice. Suntem o echipă tanară şi energică, ceea ce ne-a ajutat să depăşim etape importante, astfel fiind pregătiţi să imbrăţişăm viitorul cu multă încredere. Cu metoda Agile and Daily Scrum, ajungem să ne mulţumim clienţii şi să avem zile încheiate cu succes, ” adaugă Emmett King.

Wirtek şi-a dublat numărul de angajaţilor în ultimii 2 ani şi plănuieşte creşteri asemănătoare pentru următorii ani, fiind în conitnuă căutare de oameni pricepuţi, cu idei inovatoare, spirit de echipă şi avizi să înveţe, să se dezvolte permanent, pe plan personal şi profesional alături de Wirtek. Într-un an şi jumătate dorim să mărim cu 300% numărul angajatilor din Bucureşti.

Despre Wirtek

companie daneză care oferă soluţii complete în domeniul dezvoltării de produse informatice. Oferă aplicaţii şi testează echipamente pentru clienţii din Europa de Nord şi SUA.

Wirtek este listata pe bursa NASDAQ în Copenhaga în Danemarca. 

Wirtek Romania a luat fiinţă în 2006 prin decizia consiliului de administraţie al Wirtek A/S Danemarca.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.