TransferGo îşi extinde prezenţa la nivel internaţional

Autor: Georgiana Călin Postat la 18 octombrie 2017 138 afişări

TransferGo, compania de transferuri online internaţionale la costuri mici, câştigă popularitate în rândul românilor, care au trimis de trei ori mai mulţi bani în primele zele luni ale 2017, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Compania are sedii în Londra şi în Vilnius şi a deschis în octombrie un nou birou în Berlin.

TransferGo îşi extinde prezenţa la nivel internaţional

Parte din strategia de dezvoltare a TransferGo este şi numirea lui Renier Lemmens în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Directori. Renier Lemmens are o experienţă impresionantă în domeniul financiar, care cuprinde, printre altele, funcţia de CEO al PayPal sau COO în cadrul Barclays. Contribuţia sa în lansarea unor servicii şi produse financiare, în clădirea şi transformarea unor companii şi organizaţii solide face ca expertiza sa să devină esenţială în creşterea continuă a TransferGo.

TransferGo oferă servicii rapide şi la costuri mici celor care doresc să trimită bani persoanelor dragi de peste hotare. Deschiderea biroului în Berlin vine ca un pas natural în evoluţia companiei, Germania fiind ţara cu cei mai mulţi imigranţi din Europa – peste 12% din populaţie. Cei mai mulţi dintre aceştia sunt turci (trei milioane) şi polonezi (două milioane), numărul de români care muncesc în Germania fiind de 600.000. Următorul pas al companiei este îndreptarea atenţiei către Spania şi Italia, ţări în care sunt plecaţi la muncă cei mai mulţi români. La nivel internaţional, compania înregistrează creştere continuă, ajungând la o medie de un milion de transferuri pe an.

“Când vine vorba despre români, cea mai mare provocare este să îi convingem de beneficiile transferului online, în detrimentul celui cash, care implică mai mult timp şi, de multe ori, costuri mai mari. De aceea am inclus o latură educativă în comunicarea noastră. Iar rezultatele se văd deja – avem o creştere spectaculoasă pe acest segment. Ne bucură să îl avem peRenier Lemmens alături de noi, suntem mai mult decât încrezători că viziunea şi experienţa sa vor fi elemente cheie în acţiunile noastre din viitor. Numirea sa şi extinderea internaţională sunt indicatori că TransferGo este în continuă dezvoltare”, a declarat Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România.

Decizia de a alege Berlin ca următor oraş pentru deschiderea unui birou TransferGo vine într-o perioadă în care capitala câştigă atenţia publicului ca alternativă de hub financiar în UE. Companii internaţionale, dar şi mici întreprinzători care activează în prezent în Londra, văd în Berlin o opţiune, în contextul unui posibil impact negativ al Brexitului asupra afacerilor cu sediu în Londra. TransferGo continuă dezvoltarea activităţii din UK şi se extinde şi în Germania.

TransferGo a câştigat încrederea a peste 250.000 de consumatori, ajungând la un milion de transferuri internaţionale între 45 de ţări. Clienţii TransferGo au reuşit astfel să economisească peste 8 milioane de euro faţă de cât ar fi plătit prin transfer tradiţional.

Despre TransferGo

TransferGo este o companie de transfer internaţional de bani online, în timp real şi la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani peste hotare, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Compania a fost înfiinţată în anul 2012, în UK, iar sediul central se află în prezent în Londra, Marea Britanie.

TransferGo oferă transfer de bani la nivel international, rapid şi la costuri mici, între 45 de ţări din întreaga lume. Folosind sistemul inovator TransferGo, consumatorii pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească ţara: banii sunt transferaţi local-in local-out. Pe scurt, expeditorul face o tranzacţie locală în contul bancar TransferGo din aceeaşi ţară, iar compania plăteşte local în contul bancar al ţarii de destinaţie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.