Topul celor mai profitabile bloguri din lume

Autor: Roxana Cristea Postat la 17 martie 2010 593 afişări

In total, cele mai profitabile zece bloguri din lume castiga lunar aproximativ 1,04 milioane de dolari.

Blogul de tehnologie TechCrunch, detinut de catre Michael Arrington este cel mai profitabil blog din lume, adunand lunar din reclame suma de 200.000 de dolari, potrivit unui top realizat de catre Michael Dunlop, posesorul blogurilor incomediary.com si retireat21.com.

Locul al doilea este ocupat de mashable.com, care aduce posesorului sau, Pete Cashmore,180.000 de dolari lunar, iar pe cea de-a treia pozitie se afla timothysykes.com, care face din reclame aproximativ 150.000 de dolari pe luna.

In Romania, potrivit unui studiu realizat de SATI, sistem de contorizare a traficului pe internet 2,6 milioane de romani viziteaza din in cand in cand blogurile, iar 725.000 dintre acestia le citesc frecvent.

Cele mai accesate bloguri de la noi sunt cele din domeniile media, muzica, turism si gadget-uri IT, este de parere Orlando Nicoara, directorul general Apropo Media, care adauga ca cele mai multe insa sunt cele personale, cu tematica generalista, zoso.ro fiind in fruntea listei, scrie Gandul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
blog,
profit,
top,
afisari
/actualitate/afaceri/topul-celor-mai-profitabile-bloguri-din-lume-5753279
5753279
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.