Tiriac: Romania va iesi din criza la un an si un sfert dupa SUA

Postat la 21 septembrie 2009 41 afişări

Romania va iesi din criza la un an si un sfert dupa Statele Unite, iar unul din avantaje este ca prabusirea nu a fost atat de puternica ca in alte tari, deoarece caderea a fost doar de la "etajul unu", potrivit omului de afaceri Ion Tiriac, care prevede ca Romania va deveni prospera in 10-20 de ani, scrie Mediafax.

"Luminita de la capatul tunelului exista, insa trebuie sa te bucuri de un singur lucru, ca ai cazut de la etajul unu si nu de la 70, ca Spania. Cand va iesi din criza, Romania va creste", a spus Tiriac, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata, duminica, de PRO TV.

Tiriac a precizat ca actuala criza a venit intr-un moment neprielnic in Romania, tocmai cand "in sfarsit" economia urca cu 6-7%. "Trebuie sa inveti ca trebuie sa ai undeva o pusculita, ca esti pregatit sa o duci si mai rau. (...) O sa fie multi care nu o sa faca fata acestui sindrom", a adaugat Tiriac.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Cititi si EXCLUSIV: Ion Tiriac despre criza internationala

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Ion Tiriac,
criza
/actualitate/afaceri/tiriac-romania-va-iesi-din-criza-la-un-an-si-un-sfert-dupa-sua-4917075
4917075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.