Romtelecom lanseaza magazinul online clickshop.ro

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 12 aprilie 2011 97 afişări

Operatorul de telecomunicatii Romtelecom a anuntat lansarea magazinului online clickshop.ro, de unde consumatorii vor putea cumara produse din portofoliul companiei.

Clickshop este o platforma online administrata de Romtelecom si dezvoltata de Deutsche Telekom, pe modelul magazinului online similar al operatorului german. Toate produsele disponibile in magazin vor avea manuale de utilizare inclusiv in format electronic, care vor putea fi descarcate de pe site.

Transportul produselor achizitionate de pe clickshop.ro este gratuit pentru orice comandă de peste 300 de lei.

"Prin clickshop.ro vrem in primul rand sa raspundem asteptarilor oamenilor tineri, activi, obisnuiti sa gestioneze cat mai eficient timpul si care atunci când au nevoie de anumite lucruri, vor să le aiba la indemâna", a declarat Ovidiu Ghiman, directorul executiv pentru strategie si comercial rezidential din cadrul Romtelecom.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
romtelecom,
clickshop.ro
/actualitate/afaceri/romtelecom-lanseaza-magazinul-online-clickshop-ro-8149532
8149532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.