Robert Negoita, vanat de Fisc pentru o datorie de 10 mil. euro

Postat la 08 septembrie 2009 19 afişări

7.000 de romani care au facut tranzactii imobiliare fara sa achite TVA in perioada 2006-2008 au de platit aproximativ 670 milioane de euro la buget. In top conduce deputatul Robert Negoita .

Cea mai mare datorie a unui roman catre stat prin neplata TVA pe tranzactii imobiliare o are deputatul PSD Robert Negoita, un mare dezvoltator imobiliar din zona Bucuresti-Ilfov. El are de achitat nu mai putin de 9,5 milioane de euro. Negoita, intre anii 2006 si 2008 a vandut 753 de case noi pe persoana fizica, dar nu a platit TVA, scrie Gandul.

In situatia lui Negoita mai sunt alti 7.000 de romani care fac afaceri cu terenuri construibile si case noi. Fiscul a trimis instiintari catre toti cei vizati, iar in perioada urmatoare vor incepe controalele oficiale. Si Negoita, potrivit reprezentantilor ANAF, atprimit instiintari pe mai multe adrese, inclusiv pe cea de la Parlament.

Click aici pentru a citi mai multe amanunte.

Click aici pentru a afla cine sunt fratii Negoita si cum au ajuns ei unii din cei mai bogati oameni din Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Robert Negoita,
TVA,
Fisc,
plata
/actualitate/afaceri/robert-negoita-vanat-de-fisc-pentru-o-datorie-de-10-mil-euro-4872244
4872244
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.