Remedio a inregistrat o crestere 41% in iunie la vanzarile de produse de vara

Postat la 17 iulie 2008 32 afişări

Lantul de farmacii Remedio, controlat de holdingul de investitii Newarch Investments si de investitorul strategic Pharma Investments, a raportat, in luna iunie o crestere de 41% a vanzarilor la produsele incluse in lista de recomandari pentru trusa de vacanta, comparativ cu luna precedenta

Cea mai noua analiza a structurii vanzarilor de medicamente realizata de lantul de farmacii Remedio releva faptul ca cele mai solicitate medicamente in perioada verii sunt cele care trateaza problemele digestive, alergiile, durerile, contuziile, luxatiile si enterocolitele.

 

Astfel, comparativ cu cel de-al doilea trimestru al anului 2007, in cel de-al treilea trimestru cele mai bine vandute produse au fost cele pentru tratarea afectiunilor digestive, cu o crestere de 88%, impreuna cu segmentul produselor pentru tratarea contuziilor si durerilor, in cadrul caruia vanzarile au crescut in medie cu 52%, potrivit reprezentantilor companiei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farmaceutice,
Remedio
/actualitate/afaceri/remedio-a-inregistrat-o-crestere-41-in-iunie-la-vanzarile-de-produse-de-vara-2789591
2789591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.