Regina Maria deschide a doua policlinică din Piteşti

Autor: Georgiana Călin Postat la 22 iunie 2016 1605 afişări

Cu o investiţie de 700.000 de euro, Regina Maria deschide a doua policlinică din Piteşti, la trei ani după deschiderea primei unităţi în acelaşi oraş.

Regina Maria deschide a doua policlinică din Piteşti

Amplasată central, în Piteşti Business Forum, noua policlinică Regina Maria Brătianu are o suprafaţă de 500 de mp şi se întinde pe două niveluri. Dotată cu echipamente medicale de ultima generaţie, policlinica deţine 12 cabinete de consultaţii, oferă expertiză în peste 15 specialităţi medicale şi are o echipă de 20 de medici. Noua unitate se remarcă printr-un centru dedicat de obstetrică-ginecologie, centru de pediatrie şi servicii interdisciplinare de diagnostic.

Printre specialităţile regăsite în cadrul policlinicii se numără alergologie şi imunologie, boli de nutriţie şi metabolice, boli infecţioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, pediatrie, unitate ORL şi unitate de oftalmologie, ecografie (inclusiv morfo-fetală) şi altele. De asemenea, policlinica dispune de laborator propriu şi de punct de recoltare analize.

Prima policlinică deschisă de Regina Maria în Piteşti va continua să funcţioneze drept centru dedicat de Medicina Muncii, incluzând, de asemenea, cabinete medical (medicină generală, pneumologie şi urologie) şi un punct de recoltare analize.

„Inaugurarea Policlinicii Brătianu confirmă angajamentul nostru de a fi alături de piteşteni cu servicii medicale de înaltă calitate, având în acelaşi timp un dublu rol: acela de angajator şi de partener pentru companiile din zonă. Reţeaua de sănătate Regina Maria îşi asumă misiunea de a avea grijă de sănătatea tuturor actorilor din mediul de business local, inclusiv mari companii precum Dacia Groupe Renault – un parteneriat început cu 10 ani în urmă şi care continuă şi astăzi”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regina maria,
pitesti,
investitie
/actualitate/afaceri/regina-maria-deschide-a-doua-policlinica-din-pitesti-15503732
15503732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.