Radu Tudorache renunta la achizitiile de amploare

Postat la 04 martie 2009 100 afişări

Radu Tudorache, unul dintre proprietarii fondului de investitii Newarch Investments, renunta pentru moment la achizitiile de amploare in asteptarea destinderii pietei de credite.

“Cand vine vorba insa de achizitii in distributia farma, va trebui sa asteptam sa se limpezeasca piata creditelor pentru companii, intrucat astazi sunt foarte greu disponibile”, spune coproprietarul Newarch, care detine distribuitorul de medicamente Montero.

Tot in stand-by se afla si planurile companiei de listare anul acesta la Bursa de Valori Bucuresti. Daca anul trecut se lua in calcul posibilitatea listarii unor actiuni sau obligatiuni ale Newarch, o varianta prudenta pastrata de Tudorache ar fi acum doar listarea de actiuni ale uneia din companiile grupului (in momentul de fata sunt grupate sub umbrela Newarch 15 firme) - insa nu e nimic batut in cuie, “in toata aceasta degringolada a bursei”.

Cititi aici mai multe detalii despre strategia de criza a lui Tudorache.

 

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/radu-tudorache-renunta-la-achizitiile-de-amploare-4018479
4018479
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.