Povestea femeii care a dus genţile şi pantofii din Huşi, în capitalele internaţionale ale modei

Postat la 02 ianuarie 2024 24726 afişări

Povestea femeii care a dus genţile şi pantofii din Huşi, în capitalele internaţionale ale modei

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 6. Cristina Bâtlan, Cofondatoare şi proprietară, Musette: Înţeleg că succesul nostru li se datorează oamenilor. Avem succes doar când ceilalţi recunosc asta

Cristina Bâtlan a reuşit să transforme brandul Musette, pornit în studenţie, într-un nume recunoscut internaţional, iar pantofii şi genţile din Huşi ajung în prezent la femei din toate capitalele modei. La rândul său, antreprenoarea e mai vizibilă ca niciodată, de la articole în print, apariţii TV, la podcasturi şi numeroase postări în social media, demonstrând că nu eşti niciodată prea tânăr pentru a reuşi să transformi idei de business în poveşti de succes.

Se autodescrie drept un „antreprenor care gândeşte în afara cutiei” pentru că lucrează în modă de la 18 ani şi lucrează astfel cu trenduri de când se ştie, motiv pentru care nu o mai surprinde nimic: „Atunci când cunoşti trendurile, începi să trăieşti cu ele şi să te obişnuieşti cu ele”. De asemenea, crede că experienţa i-a adus şi capacitatea de a empatiza: „Înţeleg că succesul nostru li se datorează oamenilor. Avem succes doar când ceilalţi recunosc asta”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.