Povestea Cristinei Bâtlan, femeia care a dus genţile şi pantofii din Huşi, în capitalele internaţionale ale modei

Postat la 21 iulie 2023 141 afişări

Povestea Cristinei Bâtlan, femeia care a dus genţile şi pantofii din Huşi, în capitalele internaţionale ale modei

Cifră de afaceri (2022): 104 mil. lei / Număr de angajaţi (2022): +600


Cristina Bâtlan a devenit antreprenoare chiar la vârsta majoratului, fondând businessul cu pantofi şi genţi Musette în urmă cu mai bine de două decenii, în timp ce era studentă la Facultatea de Drept. Ea a dus genţile şi pantofii produşi în Huşi în capitalele internaţionale ale modei. Deţine afacerea alături de soţul său, Roberto, şi fratele său, Alin Bâtlan.

„În general, libertatea se referă la starea de a fi liber sau liberă să faci ceea ce doreşti, fără a fi constrâns sau restricţionat de către alţii. Aceasta poate include dreptul de a alege propria cale în viaţă, de a lua decizii în mod independent, de a-ţi exprima opinia şi de a acţiona conform propriilor convingeri şi valori.  Libertatea înseamnă lux! Sustenabilitatea şi libertatea sunt interconectate şi trebuie abordate împreună pentru a asigura un viitor durabil pentru toţi.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.