Parc de retail si la Braila

Postat la 05 mai 2008 12 afişări

Dezvoltatorul belgian Bel Rom Real Estate va deschide la sfarsitul acestei luni European Retail Park Braila.

Parcul de retail a avut nevoie de o investitie de aproximativ 60 milioane de euro si este amplasat la intrarea orasului dinspre Bucuresti – Slobozia. Proiectul include o suprafata inchiriabila de circa 44.000 mp si o galerie comerciala de 14.500 mp.

Procesul de inchiriere este administrat exclusiv de Cushman & Wakefield prin intermediul reprezentantei din Romania, Cushman & Wakefield Activ Consulting. Potrivit declaratiilor directorului general, Razvan Gheorghe, 90% din suprafata galeriei comerciale este deja inchiriata. Pentru cel de-al treilea park de retail inaugurat, dupa cele din Sibiu si Targu Mures, deschise in toamna lui 2006, respectiv 2007, dezvoltatorul estimeaza circa un milion de potentiali cumparatori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
parc,
Bel Rom Real Estate
/actualitate/afaceri/parc-de-retail-si-la-braila-2610883
2610883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.