MSD Romania, vanzari anuale de 30 de mil. euro

Postat la 27 noiembrie 2008 42 afişări

Compania farmaceutica americana Merck Sharp&Dohme (MSD) a inregistrat, in perioada octombrie 2007-septembrie 2008, vanzari pe piata locala de aproximativ 30 de milioane de euro; pentru 2009, MSD Romania estimeaza o crestere peste ritmul pietei, care se va cifra la 10-11% fata de anul curent, potrivit datelor companiei de cercetare IMS.

“Pe termen mediu, avem in vedere cresterea cotei de piata de la 2%, cat avem acum, la 3-4%, cat inregistram la nivel european”, a declarat Agata Jakoncic, directorul general al filialei locala a MSD.

Compania detine in portofoliu medicamente care trateaza afectiuni precum diabetul, astmul, osteoporoza, alergiile sau HIV. MSD a finalizat anul trecut cu o cifra de afaceri de circa 24 de milioane de euro, clasandu-se pe locul al 12-lea in topul companiilor farmaceutice din Romania, conform datelor companiei de cercetare IMS citate de reprezentantii companiei.

Cititi aici o analiza asupra celui mai recent clasament al companiilor farmaceutice din Romania realizat de compania de cercetare Cegedim.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farmaceutice
/actualitate/afaceri/msd-romania-vanzari-anuale-de-30-de-mil-euro-3566043
3566043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.