Modu, telefonul 'Transformers', disponibil oficial la Vodafone

Postat la 12 februarie 2010 136 afişări

Modu, cel mai usor telefon mobil din lume conceput de israelianul Dov Moran, inventatorul memoriilor USB, este disponibil incepand de astazi in magazinele Vodafone Romania.

Pretul telefonului modu porneste de la 59 de euro, cu TVA inclusa, pentru abonamentul Vodafone Complet 1500, incheiat pe 2 ani, in timp ce fara conectare, telefonul costa 129 de euro. Aditional, operatorul pune la dispozitie si celelalte dispozitive pe care le poate "imbraca telefonul", pentru a se transforma in aparat foto, pedometru sau MP3 player.

Modu Xpress Jacket, dispozitivul care adauga telefonului o tastatura completa alfa numerica, va fi oferita gratuit primilor 1.000 de clienti. Pentru Night Jacket, care echipeaza telefonul cu camera foto de 3,2 mp si flash incorporat, Mini Jacket si Sport Jacket, care le ofera clientilor cu un stil de viata activ posibilitatea sa masoare caloriile arse, distanta parcursa si viteza medie,

Vodafone taxeaza suplimentar, cate 64, 34 si respectiv 54 de euro. Astfel, fara abonament si cu toate dispozitivele aditionale, telefonul modu ajunge la un pret de 281 de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Modu,
oferta,
Vodafone,
preturi,
functii
/actualitate/afaceri/modu-telefonul-transformers-disponibil-oficial-la-vodafone-5504633
5504633
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.