Leac pentru mahmureala

Autor: Ioana Mihai Postat la 12 mai 2011 200 afişări

Compania importatoare Inddor Trade a lansat pe piata AntiEthanol 07, o bautura ce ajuta la atenuarea problemelor aparute in urma consumului de bauturi alcoolice.

Produsul este primul din categorie distribuit in Romania, el targetand un sector inca neexploatat in tara. Astfel, AntiEthanol 07 este, conform reprezentantilor companiei, singurul produs de acest tip ce nu afecteaza sanatatea, ci ajuta la functionarea corecta a organismului dupa consumul de bauturi alcoolice. In prezent, produsul se vinde in lantul de magazine Carrefour, la nivel national, la un pret de raft de 5,2 lei.

Inventat de seful Catedrei de Farmacie, Botanica si Ecologie a Facultatii de Farmacie a Universitatii Carol din Praga, AntiEthanol 07 a fost testat si aprobat clinic de Ministerul Sanatatii din Republica Ceha. In urma studiului realizat de compania producatoare, Pharmatrade AG, pentru observarea efectelor AntiEthanol 07, s-a demonstrat faptul ca produsul influenteaza activitatea de ADH (hormon antidiuretic) si de enzime ALDH hepatice, accelereaza metabolizarea etanolului prin ficat, elimina metabolitii toxici de etanol si are un efect anti-oxidant. In consecinta, acesta reduce simptomele mahmurelii si contribuie la protectia ficatului.

Motivand introducerea AntiEthanol 07 in Romania, Claudiu Iordache, brand manager AntiEthanol Romania, declara: "Produsul este o noutate absoluta pe piata din Romania: este bun la gust, poate fi combinat cu orice tip de bautura alcoolica".

Compania are in plan obtinerea a 4 % din piata de bauturi racoritoare care se mixeaza cu alcool pana la sfarsitul lui 2011.

AntiEthanol 07 ajuta, sustin reprezentantii companiei, la atenuarea problemelor aparute dupa consumul de bauturi alcoolice, ameliorand starea initiala cauzata de intoxicarea alcoolica (greata, ameteala, migrene, fotofobie). De asemeneea, el induce o eliminare accentuata a metabolitului toxic al alcoolului, cunoscut sub denumirea de acetaldehida.

AntiEthanol 07

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmcg,
mahmureala,
bautura,
AntiEthanol 07
/actualitate/afaceri/leac-pentru-mahmureala-8263707
8263707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.