De ce este berea recomandata dupa efort fizic?

Autor: Ioana Mihai Postat la 29 martie 2011 180 afişări

Un studiu realizat in comun de cercetatorii spanioli de la Facultatea de Medicina a Universitatii din Granada si a celor din cadrul Consiliului Superior de Cercetari Stiintifice din Madrid a demonstrat faptul ca berea, prin caracteristicile si compozitia sa este recomandata pentru refacerea echilibrului organismului.

In timpul efortului fizic se produc pierderi de hidrominerale, prin transpiratie, iar consumul de bere faciliteaza recuperarea dupa un exercitiu fizic, mai ales dupa ce este realizat intr-un mediu cald. Testele au fost realizate pe un grup de voluntari cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, care consuma moderat berea si au o stare fizica buna.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bere,
efort,
Facultatea de Medicina
/actualitate/de-ce-este-berea-recomandata-dupa-efort-fizic-8109061
8109061
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.