Ford a produs 3.000 de vehicule la Craiova in primele patru luni, de patru ori mai mult fata de 2010

Postat la 26 mai 2011 10 afişări

Uzina Ford de la Craiova a produs in primele patru luni ale anului aproape 3.000 de unitati din modelul de autoutilitara usoara Transit Connect, de patru ori mai multe fata de aceeasi perioada din 2010, cand au fost asamblate 700 de unitati.

Toate vehiculele asamblate de constructorul american au fost exportate, in timp ce 15% din productia realizata in primele patru luni din 2010 a fost vanduta pe piata romaneasca, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA). La inceputul anului viitor, uzina va incepe sa produca un nou model, monovolumul de clasa mica B-Max. Modelul, al carui concept a fost prezentat pe 1 martie la Salonul Auto de la Geneva, va fi construit exclusiv in Romania. La sfarsitul lunii martie, la uzina de la Craiova a fost finalizata instalarea liniilor de productie, atat cea pentru modelul B-Max, cat si pentru noile motoare pe care constructorul american le va fabrica in Romania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
craiova,
ford,
uzina,
productie

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/ford-a-produs-3-000-de-vehicule-la-craiova-in-primele-patru-luni-de-patru-ori-mai-mult-fata-de-2010-8288099
8288099
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.