Farmaciile cu probleme sunt cele din mediul rural

Postat la 24 aprilie 2010 33 afişări

"Cred ca in impas sunt cele din zonele cu trafic redus si din mediul rural", spune Dorin Catana, directorul general al Centrofarm, precizand ca este putin probabil sa gaseasca farmacii disponibile in zone cu trafic.

Repetarea cuvantului "trafic" nu ar trebui sa ne surprinda, intrucat amplasarea in spatiile cu vad este definitorie in momentul deschiderii unei farmacii. "In momentul cand cumperi o afacere de acest gen o cumperi pentru venitul pe care ti-l poate aduce. Mai conteaza si adresabilitatea. Cred ca mai degraba distributorii ar putea lua o decizie de genul achizitionarii acestor farmacii", anticipeaza Catana.

Citeste mai multe in "Ies marile lanturi de farmacii la cumparaturi?"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farmacii,
Catana,
/actualitate/afaceri/farmaciile-cu-probleme-sunt-cele-din-mediul-rural-5990040
5990040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.