Fabrica de CEO

Postat la 06 octombrie 2009 19 afişări

De unde se recruteaza un director executiv al unei mari companii? In anul de gratie 2006, de fapt de la inceputul anilor 2000 incoace, deja nu mai era valabila povestea cu aer american in care un fost proprietar de butic ajunge in cativa ani CEO al propriei sale companii, transformate acum intr-un mare business

Modelul american arata, dimpotriva, ca pentru a ajunge Chief Executive Officer, un stagiu intr-o firma de consultanta de management e ideal. In cazul Romaniei, pepiniera cu pricina se numeste Roland Berger; de aici au plecat Valentin Radu si Anca Ioan (foto), ajunsi, in epoci diferite, CEO ai Tiriac Holding, Dragos Rosca, directorul fondului de investitii Gemisa Investments, sau Mihnea Mocanu, CEO al Estima Finance, compania de credit de consum a grupului de retail Domo.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/fabrica-de-ceo-4955014
4955014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.