Copos cauta chiriasi de lux pentru Hilton

Postat la 10 februarie 2010 14 afişări

Omul de afaceri George Copos, proprietarul grupului Ana Hotels care detine sapte hoteluri, cauta chiriasi branduri de lux pentru ocuparea unui spatiu comercial la parterul hotelului de cinci stele Hilton din Capitala, care va fi modernizat in urma unei investii de cateva milioane de euro.

"Intentionam ca la parterul hotelului sa amenajam un spatiu comercial, compatibil cu standardele lantului Hilton. Avem deja discutii cu mai multi posibili chiriasi", a declarat George Copos, fara a preciza insa cati metri patrati vor fi alocati suprafetei comerciale El a mai adaugat ca este vorba de un spatiu monobrand, adica dedicat unui singur brand.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/copos-cauta-chiriasi-de-lux-pentru-hilton-5492191
5492191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.