Contul lui Da Vinci

Postat la 06 octombrie 2009 22 afişări

Romanul unui american obscur, Dan Brown, a maturat in doi ani toate recordurile de vanzari, instalandu-se autoritar pe primul loc in topul mondial hard-cover din toate timpurile.

"Codul lui da Vinci", o poveste cu societati secrete, coduri ce trebuie decriptate, crime, mistere medievale si teorii fanteziste, o poveste in care teribilul secret, ascuns cu strasnicie de primii crestini, e dezvaluit lumii, in fine, de o pictura din 1498. Succesul de librarie s-a transformat in fenomen editorial global, iar "Codul lui da Vinci" a devenit fundamentul a sute de mici afaceri de ocazie.

Le alimenteaza, cu harnicie, zecile de milioanele de cititori pentru care volumul a ajuns sa tina loc si de istorie a crestinismului, si de istorie a artei. Romania a replicat, si ea, originala schema de business marca "da Vinci" - validata deja in Europa Occidentala. Traducerea romanului, care a fost publicata de Editura RAO, a fost un record. Iar noi am consemnat.

Click aici pentru a citi materialul www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Afaceri,
Dan Brown,
carte
/actualitate/afaceri/contul-lui-da-vinci-4954978
4954978
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.