Clifford Chance: In 2007 am fost implicati in 7 IPO

Postat la 13 decembrie 2007 1 afişăre

Firma de avocatura Clifford Chance a fost implicata in acest an in sapte oferte publice intiale ale unor companii din Romania, a declarat Dan Badea, managing partner al biroului din Bucuresti al celei mai mari case de avocatura din lume, la seminarul "Secretele listarii la bursa", organizat de Ziarul Financiar, Clifford Chance si Morgan Stanley.

Badea nu a dorit sa comunice numele companiilor. Potrivit informatiilor disponibile, Clifford Chance a fost implicata in listarea Vimetco (proprietarul producatorului de aluminiu Alro) pe piata londoneza si in emisiunea de GDR amanata a grupului de telecomunicatii RCS&RDS.

Avocatul a precizat ca doua dintre ofertele publice initiale vizau piata locala, restul fiind emisiuni de GDR (Global Depositary Receipt). "Chiar in acest moment lucram la 4 IPO, una dintre ele fiind o listare tripla - pe piata de la Bucuresti, pe o piata regionala si la Londra", a spus Dan Badea.

"Si nu suntem singurii de pe piata romaneasca care am facut acest tip de operatiuni", a mai declarat reprezentantul Clifford Chance. El estimeaza ca anul viitor vor fi si mai multe procese similare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/clifford-chance-in-2007-am-fost-implicati-in-7-ipo-2304256
2304256
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.