Cine este românca ce a construit de la zero o companie evaluată astăzi la peste 50 de milioane de euro

Postat la 12 mai 2023 3255 afişări

Cine este românca ce a construit de la zero o companie evaluată astăzi la peste 50 de milioane de euro

100 Cele mai puternice femei din business: Dana Bulat, General Manager, United Media Services

Cifră de afaceri (consolidată, 2022): 52 mil. euro   /   Număr de angajaţi: 96


Dana Bulat a fondat United Media Services în 2006, agenţia înregistrând o evoluţie accelerată în ultimii ani, mai ales în domeniul digitalului, fiind inclusă de Adweek Magazine în Top Global Fastest Growing Agencies atât în 2020, cât şi în 2021. Este absolventă de ASE Bucureşti şi LBS, iar din 2015 este membră în boardul UAPR.

„Sunt adepta învăţării continue, iar mediile în care activez, cele de advertising şi digital marketing, sunt într-o continuă efervescenţă şi dezvoltare, astfel că evoluţia devine esenţială în a ne menţine relevanţa şi a produce rezultate. Contribuţia strategică la businessurile cu care interacţionez, mentoratul şi, din ce în ce mai mult, responsabilitatea socială sunt vectori esenţiali în dezvoltarea mea profesională din ultimii ani.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.