Cel mai mare proprietar de hoteluri

Postat la 06 octombrie 2009 29 afişări

Un interviu cu legendarul Josef Goschy, omul care la aproape 80 de ani controla proprietati hoteliere in valoare de aproape 350 de milioane de euro, a fost o aventura fascinanta pentru redactorii BUSINESS Magazin, obisnuiti sa discute mai ales cu manageri tineri ori relativ tineri.

In ciuda varstei insa, Goschy si-a relevat o capacitate neobisnuita de a reactiona cat se poate de tinereste la o veste buna pentru afacerile sale. "Tremuram de emotie si nici nu indrazneam sa ma uit in jurul meu", evoca Goschy recenta victorie la licitatia pentru achizitia complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, pentru care a platit 22 de milioane de euro. Cui va lasa aceste afaceri? Nepotilor - Mark, Oliver si Axel.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
Josef Goschy
/actualitate/afaceri/cel-mai-mare-proprietar-de-hoteluri-4959226
4959226
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.