Cel mai mare petrolist independent

Postat la 06 octombrie 2009 59 afişări

Liberalizarea pietei petrolului la inceputul lui 2007 a dus afacerile unui trader de produse petroliere direct in top zece al companiilor de profil cu activitate la noi, dupa Petrom, Rompetrol, Lukoil si MOL.

Intrarea in top imediat dupa aceste companii a facut din Oscar Downstream cea mai mare companie petroliera din Romania neafiliata unui nume international. BUSINESS Magazin a stat de vorba cu Alin Niculae, seful si actionarul majoritar al Oscar, un om de afaceri discret, care a dezvaluit ca asteapta pentru 2008 o cifra de afaceri de nu mai putin de 300 de milioane de euro, iar pentru 2010 de o jumatate de miliard. Pentru o firma care termina anul 2006 cu o cifra de afaceri de 60 de milioane, erau niste previziuni remarcabil de optimiste.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cel-mai-mare-petrolist-independent-4959286
4959286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.