Cati bani poti sa faci dintr-un blog

Postat la 14 octombrie 2010 255 afişări

Bloggingul a devenit in Romania o mica industrie, ce a incasat, cel putin la nivel declarativ, undeva in jurul sumei de 300.000 de euro la nivelul anului trecut, reiese dintr-un studiu la care au participat 720 de bloggeri activi, din care un sfert au afirmat ca au castigat bani din aceasta activitate.

Studiul BR 2009, derulat la inceputul acestui an pe refresh.ro si lansat impreuna cu Standout, agentie de publicitate online pe bloguri, prezinta o radiografie a bloggingului in Romania, cu profilul sociodemografic al bloggerilor, modul cum ei folosesc retelele sociale si modul in care aceasta activitate le genereaza venituri.

10% dintre bloggerii respondenti sustin ca au castigat anul trecut peste 1.000 de euro, in timp ce pentru 3% dintre participantii la studiu, bloggingul reprezinta principala lor sursa de venit.

Detalii pe www.incont.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
blog,
afaceri,
castig,
profil,
studiu
/actualitate/afaceri/cati-bani-poti-sa-faci-dintr-un-blog-7476054
7476054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.