Castigatorii crizei

Postat la 06 octombrie 2009 24 afişări

Petrolistul Dinu Patriciu, Andrei Siminel, presedintele NCH Advisors, compania care administreaza fondul de investitii Broadhurst, sau Shimon Galon, managerul companiei Globe Trade Center International, se puteau numara in primavara lui 2008 printre castigatorii crizei financiare globale.

Presimtirea crizei i-a pus pe acesti oameni de afaceri in situatia de a initia o serie de tranzactii de vanzare care le-au adus castiguri maxime, pentru ca au fost facute exact la momentul oportun. In cazul lui Patriciu a fost vanzarea Rompetrol catre KazMunaiGaz, in cazul lui Siminel a fost vanzarea unor terenuri si imobile in valoare totala de peste 325 de milioane de euro, in cazul lui Galon a fost vanzarea cladirilor de birouri Europa House si America House.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/castigatorii-crizei-4959251
4959251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.