Carrefour deschide al doilea Carrefour Express

Postat la 11 iunie 2008 13 afişări

Retailerul francez Carrefour a anuntat astazi deschiderea a celui de al doilea supermarket Carrefour Express, in judetul Salaj, la Zalau

"Cu aceasta deschidere, Carrefour isi consolideaza intrarea pe segmentul supermarketurilor in Romania, care completeaza prezenta sa puternica pe cel al hypermarketurilor. Acest nou pas ilustreaza strategia grupului Carrefour de a-si intari prezenta pe pietele in crestere, printr-o abordare multi format, sub un singur brand, adaptata local. Aceasta permite extinderea acoperirii geografice a Grupului in Romania", se arata intr-un comunicat al companiei.

Supermarketul de la Zalau este al doilea magazin a carui identitate de brand se schimba, din cele 21 de supermarketuri Artima, achizitionate intr-o tranzactie de 55 de milioane de euro de la fondul de investitii Enterprise Investors.

Toate celelalte 19 magazine Artima vor fi remodelate pana la finalul acestui an, investitia totala in rebranduirea magazinelor Artima in Carrefour Express fiind de aproximativ 6 milioane de euro, potrivit datelor comunicate de catre reprezentantii companiei.

Carrefour este lider pe formatul de hypermarket in Romania, realizand in 2007 o cifra de afaceri de 866 milioane de euro, cu o crestere de 42,2% fata de 2006.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Carrefour,
Express,
Artima,
magazin,
Zalau
/actualitate/afaceri/carrefour-deschide-al-doilea-carrefour-express-2699943
2699943
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.