Care sunt principalele probleme IT ale firmelor

Postat la 04 august 2011 76 afişări

Principalele probleme din domeniul IT cu care se confrunta companiile din Romania sunt generate de sistemul de email, de stabilitatea statiilor de lucru si de solutia antivirus, se arata intr-un studiu realizat de furnizorul de solutii informatice Pluriva.

"Problemele la solutia de email apar la peste 36,8% din companiile analizate, urmate de cele legate de stabilitatea statiilor de lucru, laptopuri si calculatoare, respectiv la 26% din firmele incluse in studiu, in timp ce 24% din companii au probleme din cauza virusilor, 23% din cauza imprimantelor si 18% din firmele studiate au dificultati cauzate de reteaua IT", se arata in studiu. La realizarea analizei au participat 340 de persoane cu putere de decizie in zona IT de la companii din Bucuresti, care au avut in anul 2009 o cifra de afaceri cuprinsa intre 1 si 10 milioane de euro. Din studiu reiese ca problemele tehnice semnalate de manageri afecteaza business-ul pe niveluri diferite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
probleme,
firme,
solutii,
email
/actualitate/afaceri/care-sunt-principalele-probleme-it-ale-firmelor-8564292
8564292
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.