Calin Goia (Voltaj) catre investitori: Nu va lasati portofoliul exclusiv pe mainile brokerului

Postat la 02 iulie 2010 40 afişări

Calin Goia, solistul trupei Voltaj si investitor de cinci ani pe bursa de la Bucuresti, spune ca plasamentele in actiuni cer timp, informare si implicare si recomanda investitorilor sa nu-si lase portofoliul exclusiv pe mainile brokerului.

"Investesc pe Bursa din 2005, cand am inceput cu 10.000 de euro investiti in chestii simple. Fiind absolvent de Finante am invatat ca banii trebuie investiti, asa am luat decizia de a deveni investitor. Trebuie sa recunosc ca cel mai mare randament pe care l-am obtinut a fost de 50% din 2005 pana in 2008, mult peste castigul adus de un depozit la banca. Insa cand am vazut ca totul merge bine, mi-am luat ochii de la Bursa si i-am dat mana libera brokerului. Asa am ajuns sa am in portofoliu actiuni ale unor companii care se delisteaza si pe care nu mai pot sa le vand decat cu o pierdere de 70%", a spus Calin Goia.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/calin-goia-voltaj-catre-investitori-nu-va-lasati-portofoliul-exclusiv-pe-mainile-brokerului-6477357
6477357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.