Burger King a deschis un restaurant la Constanta

Postat la 11 februarie 2009 987 afişări

Restaurantul din Constanta este primul deschis de Burger King in afara Bucurestiului, fiind a saptea locatie a lantului.

Burger King Constanta este situat in zona de food court a Centrului Comercial Carrefour (Tom) si are o suprafata de 120 de metri patrati. Restaurantul este a saptea locatie deschisa de operatorul francizei Burger King in Romania, Atlantic Restaurant System, de la intrarea pe piata romaneasca, in aprilie anul trecut.

Oficialii companiei estimeaza ca noul restaurant va inregistra aproximativ 1000 de tranzactii pe zi. Investitia medie intr-un restaurant Burger King este de aproximativ 500 000 de euro.

Cititi aici mai multe despre strategia Burger King in Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Burger King,
fast food,
restaurant,
/actualitate/afaceri/burger-king-a-deschis-un-restaurant-la-constanta-3895447
3895447
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.