BDO Insolvency, desemnata administrator judiciar in cazul Ultra Pro

Postat la 10 iulie 2009 64 afişări

Compania BDO Insolvency SPRL a fost desemnat ca administrator judiciar pentru K Tech Electronics, compania care administreaza lantul de magazine IT Ultra Pro Computers.

Compania BDO Insolvency SPRL, parte a grupului BDO Romania, cea mai mare firma de audit si consultanta de pe piata locala dupa gigantii BIG4, a fost desemnat ca administrator judiciar pentru K Tech Electronics, compania fondata de sotii Fughina, care administreaza lantul de magazine IT Ultra Pro Computers.Decizia a fost adoptata luna trecuta de catre Tribunalul Constanta, care a dispus deschiderea procedurii de insolventa, precizeaza ZF.

Reprezentantii BDO Insolvency au precizat ca este prea devreme pentru a oferi detalii despre dosarul Ultra Pro, deoarece procedura se afla in faza incipienta. BDO Romania, care cuprinde BDO Conti Audit, BDO Conti Consultants, BDO Conti Insolvency si BDO Conti Tax Advisors, estimeaza un avans de 10% al cifrei de afaceri in 2009, la peste 11 mil. $. In atributiile administratorului judiciar intra examinarea situatiei economice si a activitatii debitorului, elaborarea planului de reorganizare verificarea si incasarea creantelor.

 

Aflati mai multe despre posibilul faliment al Ultra Pro pe www.businessmagazin.ro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT,
Ultra Pro,
faliment,
BDO
/actualitate/afaceri/bdo-insolvency-desemnata-administrator-judiciar-in-cazul-ultra-pro-4629949
4629949
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.