A sosit vremea sa cumperi?

Postat la 06 octombrie 2009 17 afişări

Spre sfarsitul anului trecut, cand efectele crizei internationale incepusera sa se resimta si pe piata romaneasca, putini erau managerii si consultantii romani care se gandeau sau recomandau extinderi si achizitii.

Existau insa voci, precum Dinu Patriciu sau Marius Ghenea, care vedeau in prabusirea preturilor de pe piata oportunitati de a face noi investitii. Timpul scurs de atunci a aratat ca cei doi antreprenori nu doar au propovaduit, asemenea lui Warren Buffett, achizitiile impotriva valului, ci au si cumparat diverse afaceri aflate mai mult sau mai putin in dificultate in domenii variate, de la imobiliare si finante pana la internet.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
criza,
vanzari,
afacere,
consum,
Patriciu,
Ghenea
/actualitate/afaceri/a-sosit-vremea-sa-cumperi-4962578
4962578
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.