19 magazine online infiinteaza o asociatie a industriei

Postat la 16 august 2010 52 afişări

Infiintata de proprietarii a 19 magazine online, Asociatia Romana a Magazinelor Online (ARMO) va reprezenta si sustine dezvoltarea industriei romanesti de comert online.

Primul obiectiv este elaborarea unui Cod de Bune Practici pentru Magazinele Online din Romania si un program de atestare a magazinelor conform acestui cod disponibil pe pagina web www.armo.ro, potrivit lui Radu Apostolescu, directorul de marketing al eMAG si vicepresedintele asociatiei.

"Toate magazinele online din Romania au anumite obiective comune si intampina probleme asemanatoare, motive pentru care am decis infiintarea asociatiei", ssune Marius Ghenea, presedintele ARMO si cel care detine patru dintre magazinele fondatoare.

Astfel, poate deveni membra a asociatiei orice persoana juridica din Romania sau din strainatate care desfasoara activitati in domeniul comertului online in urma aprobarii Consiliului Director.

Magazinele fondatoare ARMO sunt www.123flori.ro, www.azerty.ro, www.cel.ro, www.comenzipc.ro, www.emag.ro, www.electrofun.ro, www.evomag.ro, www.fungift.ro, www.magazinultau.ro, www.marketonline.ro, www.mediadot.ro, www.pcfun.ro, www.pcgarage.ro, www.pro.ro, www.oktal.ro, www.sevensins.ro, www.shopit.ro, www.toyfun.ro, www.watchshop.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
magazine online,
asociatie
/actualitate/afaceri/19-magazine-online-infiinteaza-o-asociatie-a-industriei-6909090
6909090
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.