100 Cele mai puternice femei din business: Ruxandra Târlescu, Partener de servicii fiscale şi juridice, PwC România

Postat la 02 iulie 2023 59 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Ruxandra Târlescu, Partener de servicii fiscale şi juridice, PwC România

Cifră de afaceri (2021): 99,2 mil. lei*   / 

Profit: + 18 mil. lei   /   Număr de angajaţi: >800 angajaţi

*Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor

Ruxandra Târlescu s-a alăturat echipei PwC România în anul 2007 şi este în prezent partener de servicii fiscale şi juridice, coordonând totodată echipele dedicate industriei farmaceutice şi de sănătate şi de retail & FMCG.  Absolventă a Academiei de Studii Economice, Ruxandra este de asemenea membru în Camera Consultanţilor Fiscali din România. De-a lungul carierei sale, s-a implicat în numeroase proiecte complexe de restructurare a afacerilor, fuziuni şi achiziţii, audit de taxe, proiecte de revizuire fiscală, diverse alte proiecte de consultanţă privind impozitarea companiilor, acumulând o experienţă substanţială atât în fiscalitatea locală, cât şi internaţională.

„Consultanţa este un domeniu complex şi dinamic, care implică multe provocări şi nevoia de dezvoltare continuă, pentru a ajunge să profesezi la un nivel înalt. Astfel am posibilitatea de a  învăţa continuu, de a întâlni şi de a cunoaşte oameni noi şi de a genera proiecte care aduc valoare clienţilor, care produc o schimbare pentru mediul de afaceri şi pentru societate. ”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.