100 Cele mai puternice femei din business: Raluca Radu, country manager, Answear România / Fondatoare, MTH Digital

Postat la 18 iulie 2023 78 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Raluca Radu, country manager, Answear România / Fondatoare, MTH Digital

Cifră de afaceri (2022, Answear România): 35 mil. euro / Număr de angajaţi (Answear România): 10


Cu o experienţă de peste 18 ani în marketing digital şi strategie de business online, se implică activ în creşterea şi educarea pieţei de business din România în ceea ce priveşte digitalizarea afacerilor, fiind trainer de marketing online din 2015 şi bucurându-se până în prezent de ghidarea a peste 3.000 de absolvenţi ai cursurilor organizate de ea ca trainer. Raluca Radu este, de asemenea, consultant în zona de strategie şi marketing online pentru businessuri din domenii variate. În trecut, s-a ocupat de introducerea pe piaţă a businessului OLX.ro şi de creşterea acestuia şi a condus cu succes echipe şi proiecte online în cadrul Naspers, The Group, F64 şi Acasa.ro. Absolventă de Automatică şi Calculatoare şi pasionată de matematică, este convinsă că datele şi logica stau la baza unei strategii de business eficiente.

„Mi-am dorit mereu să schimb în bine lucruri pe care le-am observat în jurul meu şi cu care nu rezonam şi de aici îmi iau motivaţia. Mă motivează să arăt că se poate, dacă munceşti şi dacă faci lucrurile aşa cum trebuie, cu consideraţie pentru oamenii pe care îi influenţezi şi căutând mereu un win-win în ceea ce faci. În înţelegerea mea, mi-am asumat dintotdeauna un rol de model pentru cei din jurul meu şi aş vrea ca prin activitatea mea să fiu una dintre dovezile că putem reuşi profesional şi fără subterfugii, legături de rudenie, făcându-ne doar foarte bine treaba şi că putem face lucrurile cât mai corect. Mă motivează ideea de a arăta că «se poate şi în România» şi fac tot posibilul să mă implic în proiecte sau să susţin oameni sau cauze care demonstrează asta.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.