100 Cele mai puternice femei din business: Alexandra Smedoiu, Partener servicii fiscale, Deloitte România

Postat la 27 iunie 2023 91 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Alexandra Smedoiu, Partener servicii fiscale, Deloitte România

Cifră de afaceri (la finalul lui 2021): >718 mil. lei  /

Număr de angajaţi: >2.900

* În toate entităţile Deloitte prezente în România

Alexandra Smedoiu conduce divizia de servicii de consultanţă fiscală pentru companii pe zona de impozite directe. Ea este lider al serviciilor de consultanţă pentru sectorul imobiliar, coordonează programul Deloitte SheXO Club şi iniţiativele de promovare a diversităţii şi incluziunii, acţionând şi ca „ambasador” al eticii în organizaţie. Este lector la Universitatea Româno-Americană, unde predă fiscalitate internaţională, şi preşedinte al organizaţiei analiştilor financiari certificaţi Chartered Financial Analyst din România.

„Pentru mine, libertatea înseamnă autocunoaştere în toate sensurile (inclusiv, de exemplu, să nu-ţi doreşti ceva ce nu poţi avea) şi flexibilitate în gândire.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.