Adrian Sârbu: Cele 70 de miliarde de la UE vor finanţa victoria coaliţiei PSD-PNL din 2024

Postat la 28 septembrie 2023 54 afişări

Adrian Sârbu: „Tu spui că România va primi 50 de miliarde care merg în infrastructură. În câţi ani sunt derulaţi ăştia?” 

Cristian Hostiuc: „Păi avem exerciţiu financiar. Ne ducem până în 2027 – 2030.” 

Adrian Sârbu:  „Aşa. Restul ce se întâmplă cu ei?” 

Cristian Hostiuc: „Banii?” 

Adrian Sârbu: „Da. Păi sunt 70. Zici că 50 merg la infrastructură. Restul unde merg? Prin infrastructură spui şi spitale?” 

Cristian Hostiuc: „Şi spitale, tot ce înseamnă... Digitalizare.” 

Lucian Nemoiu: „Ziceam mai devreme despre salarii. Acum domnul Ciolacu n-a reuşit să cadă de acord cu primarii, cu administraţiile locale că a vrut să le taie fondurile pentru activităţi culturale şi au zis: Nu, stai puţin. Trebuie să culturalizăm România.” 

Cristian Hostiuc: „Păi nu, dar ştii de ce nu s-au legat de lucrul ăsta? Pentru că vine campania electorala şi trebuie să-l angajeze pe Dan Bittman sau pe oricare, pe Gheboasa, ca să zic aşa, ca să cânte acolo, să ia voturile. Şi nu le mai ajunge bugetul.” 

Cristian Hostiuc: „Strâng banii ca PSD şi PNL să rămână la putere.” 

Adrian Sârbu: „Iată că ai ajuns unde trebuie, Fini.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.