Adrian Nicolaescu este noul director de marketing al Mega Image

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 februarie 2014 774 afişări

Începând cu luna februarie 2014, Adrian Nicolaescu a fost numit în funcţia de director de marketing al Mega Image, o poziţie nou creată în structura companiei care deţine cel mai mare lanţ de supermaketuri din România.

Adrian Nicolaescu este noul director de marketing al Mega Image

În noua sa funcţie, Adrian Nicolaescu va fi responsabil de definirea şi implementarea strategiilor de marketing şi comunicare, alături de coordonarea activităţilor de comunicare directă cu consumatorii şi activităţile de relaţii publice.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Management, Adrian şi-a consolidat cariera de peste 15 ani în cadrul unor companii de renume (Devin Bulgaria, Red Bull România – Bulgaria – Albania, Unilever – Knorr şi Beiersdorf – NIVEA), unde a  deţinut diverse funcţii în departamentele de marketing, coordonând echipe multifuncţionale.

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-nicolaescu-este-noul-director-de-marketing-al-mega-image-12054740
12054740
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.