Abia a fost închis şi deja i-a venit o idee de afacere. Ce plănuieşte să facă din închisoare traficantul de droguri „El Chapo”

Autor: Mircea Nica Postat la 02 aprilie 2019 118 afişări

Abia a fost închis şi deja i-a venit o idee de afacere. Ce plănuieşte să facă din închisoare traficantul de droguri „El Chapo”

Traficantul de droguri „El Chapo" şi-a anunţat intenţia de a lansa un brand de modă cu numele său. Brandul este inspirat de fiicele gemene în vârstă de şapte ani ale lui eEl Chapo" şi va fi realizat cu ajutorul soţiei sale, Emma Coronel Aispuro, conform unui articol publicat de New York Daily News.

Îmbrăcămintea care poartă semnătura traficantului de droguri ar putea fi disponibilă în curând în SUA şi Mexic. El Chapo a semnat împuternicirea pentru folosirea semnăturii sale chiar din celula  aflată într-o închisoare federală din Manhattan, unde este închis. Compania cu răspundere limitată va fi condusă de soţia lui.

Joaquín „El Chapo" Guzmana a fost găsit vinovat de trafic de droguri, spălare de bani şi posesie de arme de foc luna trecută şi ar putea să îşi petreacă tot restul vieţii în închisoare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
droguri,
traficant,
inchisoare,
inchidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.