A pierdut un milion de dolari pe an pentru că a minţit în CV

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 martie 2014 124 afişări

Un antrenor de baschet din Statele Unite, favorit să preia conducerea echipei Universităţii South Florida, a fost înlăturat pentru că la verificari au apărut discrepanţe între istoricul său şi ceea ce declarase în CV.

A pierdut un milion de dolari pe an pentru că a minţit în CV

Steve Masiello declarase în CV că a absolvit Universitatea din Kentucky, fapt infirmat însă de reprezentanţii instituţiei de învăţământ. Contractul pe care Masiello urma să îl semneze prevedea că acesta va câştiga mai mult de un milion de dolari pe sezon, relatează Business Insider. Deşi Masiello a urmat cursurile universităţii, unde a jucat baschet din 1997 până în 2000, el nu a reuşit să îşi încheie studiile.

Steve Masiello a început cariera ca asistent al antrenorului la o echipă din Louisville şi se afla la al treilea mandat ca antrenor principal al echipei Manhattan College.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-pierdut-un-milion-de-dolari-pe-an-pentru-ca-a-mintit-in-cv-12337941
12337941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.