A murit eleva internată în stare critică după prăbuşirea peretului internatului din Harghita

Autor: Laura Buciu Postat la 09 ianuarie 2024 29 afişări

Eleva în vârstă de 17 ani, internată în stare critică după prăbuşirea peretelui căminului Liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, a murit, anunţă reprezentanţii Spitalului din Târgu Mureş, unde a fost internată în comă.

A murit eleva internată în stare critică după prăbuşirea peretului internatului din Harghita

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, Mariana Negoiţă, a declarat că eleva care a fost internată imediat după incidentul de la Liceul Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc a murit.

„Astăzi (marţi - n.r.), în jurul orei 15.30, eleva din Odorheiu Secuiesc, internată la Secţia ATI Copii a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a încetat din viaţă”, a spus reprezentantul SCJU Târgu Mureş.

Acesta este al doilea deces după incidentul din Odorheiu Secuiesc, după ce un elev a murit la locul incidentului.

Alte două victime au fost scoase conştiente, cu diverse traumatisme, în 18 decembrie, în urma prăbuşirii unui perete la internatul Liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elevă,
internat,
prăbuşire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.