A condus companii de top din România, iar acum îşi lansează o şcoala de business. "Programele nu sunt construite pe teorie, ci pe zeci de studii de caz din mandatele mele de CEO"

Autor: Georgiana Călin Postat la 10 mai 2017 527 afişări

După 37 de ani de carieră, peste 25 de ani de experienţă în top management şi 4 ani de mentorat de business în antreprenoriat , Aliz Kosza lansează un nou proiect dedicat în mod special antreprenorilor, dar şi managerilor de top, care vor să îşi ducă businessul la maturitate şi performanţă de vârf.

A condus companii de top din România, iar acum îşi lansează o şcoala de business. "Programele nu sunt construite pe teorie, ci pe zeci de studii de caz din mandatele mele de CEO"

Business Mentoring House este şcoala de business în care singurul material didactic este afacerea proprie şi în care antrepreneorii şi managerii, beneficiind de mentorat privat, individualizat, pot aplica imediat în propriul business bune practici şi instrumente de business profesioniste. Lansarea acestei şcoli răspunde necesităţilor pieţei, identificate şi studiate de Aliz Kosza prin proiectele de mentorat de business şi prin cercetare calitativă de piaţă. Ambele confirmă că oamenii de business care doresc transformare sunt sătui de teorie. 

„Şcoala mea nu e o şcoală propriu-zisă”, spune Aliz Kosza. „Noi nu producem diplome pe bandă, ci facem transfer de know-how. Programele nu sunt construite pe teorie, ci pe zeci de studii de caz din mandatele mele de CEO şi inspirate din cele peste 30 de proiecte de mentorat derulate în toată ţara, pe modele de business care s-au dovedit de succes în România. Totul este experienţă, iar participanţii vor lucra pe cazul concret al propriului business. Pe lângă multă practică, vor fi şedinţe individuale de lucru cu mentori şi  tutori, experţi în business care vor oferi asistenţă concretă pe proiectul propriu al fiecărui participant”, declară Aliz Kosza.

Business Mentoring House  este un proiect adresat antreprenorilor, proprietarilor de afaceri sau directorilor generali ori managerilor de top care au nevoie de soluţii reale pentru creşterea afacerii lor. Implică module de lucru pe studii de caz concrete, prezentare de instrumente de analiză şi decizie strategice şi lucru individual cu fiecare dintre participanţi. Cel puţin 50% din program este personalizat şi este stabilit cu fiecare participant, în urma unei discuţii preliminare.

„Managementul este o profesie şi, ca în orice profesie, anumite lucruri se pot învăţa în teorie, însă altele nu se pot înţelege decât pe viu, prin exemple concrete şi cu susţinere personalizată. De aceea, le oferim participanţilor ore individualizate de mentorat de business”, mai spune Aliz Kosza.

În fiecare program al Business Mentoring House se lucrează, pe teme ce se concentrează susţinut asupra managementului strategic şi leadershipului, cu grupe de maximum 10-15 oameni. Fiecare dintre aceştia va beneficia de sprijinul unui tutor personal, cu care va putea lucra şi în afara sesiunilor de lucru comune. De asemenea, fiecare dintre participanţi va beneficia de ore de mentorat de business individualizate cu Aliz Kosza. Programele au 30-60 de ore şi durează, în medie, 3 săptămâni, conform unui program flexibil, stabilit cu toţi participanţii.

Cu o carieră de peste 37 de ani, Aliz Kosza  a condus timp de 25 de ani companii de top, precum MOL România, Orkla Foods România sau Fabryo Corporation.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.